Irigatii pomicole

[/fusion_text]

Firma noastra proiecteaza, furnizeaza si instaleaza sisteme de irigatie si fertilizare pentru culturi pomicole, arboricole, solarii si sere.

Indiferent de tipul culturii, si de modalitatea de cultura, intensiva sau ecologica, va putem furniza solutiile de filtrare, stocare, fertilizare si irigare.

Realizarea sistemului porneste de la sursa de apa si se termina la radacina pomului. Intodeauna cu consultarea beneficiarului si a responsabilului de cultura, putem realiza sisteme care sa contina pe langa filtrare, grupul de pompare si de distributie alte sub-sisteme precum:

  • sistem rezervor tampon de apa,
  • sisteme de fertilizare tip Venturi, Dosatron sau cu pompe de dozare
  • sisteme de fertilizare automate Irritec Italia¬†sau¬†Sercom Olanda.
  • comanda sectoarelor de irigat se pot realiza cu comanda manuala sau automata,
  • pompa submersibila cu comanda automata (zi/noapte; comanda de la rezervor gol/plin…) (Ex. Livada cu tensiune de alimentare la capat de retea, alimentarea rezervorului de la pompa submersibila se face in decursul noptii pina la plin, curentul fiind folosit pentru pompare spre irigatie in timpul zilei).

Pentru orice cultura, putem realiza proiectarea, furnizarea materialelor si instalarea lor. Va rugam sa ne contactati pe mail cu proiectul Dvs.