Echipamentele de mantenanta industriala Goodway s-au impus pe piata in cei 55 de ani de functionare prin calitatea, performanta si adaptabilitatea la cerintele clientilor. Permanent, aceste echipamente sunt dezvoltate in co-operare cu clientii, permanent se aduc imbunatatirile cerute de clienti si astfel se impun pe piata prin calitatea exceptionala, fiabilitatea iesita din comun si adaptabilitatea la aplicatiilor clientilor, chiar si in cele mai grele conditii.

Realizarea acestui deziderat este posibila numai cu folosirea materialelor de cea mai buna calitate, a caror pret a crescut chiar si cu 500% in unele cazuri, iar costurile cu comoditatile cu 20-30%. Chiar si in aceste conditii vitrege, departamentul de aprovizionare Goodway a lucrat permanent pentru a incerca sa mentina preturile la un nicel acceptabil, cu succes in multe cazuri, fara a scadea calitatea materialelor din care continua sa se produca echipamentele, accesoriile si sculele Goodway.

Dintre pricipale echipamente de curatare pe care le comercializam sunt:

  1. Echipamente pentru curatarea tevilor prin metode mecanice, seria RAM si AWT (RAM-4, RAM5, RAM-PRO, RAM-PRO-XL, AWT-100, AWT-100X, PSM-500)
  2. Echipamente pentru curatea tevilor si schimbatoarelor de caldura in placi prin metode chimice, seria GDS (GDS-100, GDS-40, GDS-92)
  3. Echipamente pentru curatarea sistemelor HVAC (chillere si radiatoare), seria CC, TFC, CTV (CC-JR, CC-100, CC-140, CC-400HF, CC-201T, TFC-JR, CTV-1501, CTV-F2)
  4. Echipamente pentru curatarea ducturilor de ventilatie, seria AQ (AQ-RV450)
  5. Echipamente pentru curatarea condensatoarelor de racire de la turbine pe abur, seria QS, BFP (QS-300, BFP-3510)
  6. Echipamente pentru curaterea furtunelor si sistemelor hidraulice, seria JetLoad, JetLaunch
  7. Echipamente pentru inspecitia video a tevilor si detectoare de scurgeri, seria VS-B, LD.

Mai multe despre aceste echipamente, accesorii, scule si tehnologii gasiti pe pagina www.goodway-europe.eu.