Aliaxis

Despre Aliaxis

Aliaxis este un lider global in productia si distributia de sisteme avansate de instalatii din materiale plastice. La ora actuala, Grupul Aliaxis livreaza solutii inovatoare pentru sisteme de apa, chimicale, aer comprimat si multe altele, pe tot mapamondul, furnizand solutiile dezvoltarilor durabile.

Prezenta Globala

Cu o prezenta globala de peste 16.000 angajati, Aliaxis oferta solutii specifice clientilor de pe toate continentele. Aliaxis detine fabrici de productie in 45 de tari, reprezentante proprii si distribuitori parteneri in restul tarilor. Aliaxis este o companie cu capital privat cu sediul central in Bruxelles, Belgia. Produsele distribuite pe piata Romana sunt realizate in Italia (FIP), Anglia (DuraPipe), Germania (Simona), Elvetia (Straub), Spania (Jimten).

Prezenta Locala

Politica de distributie a grupului Aliaxis nu se rezuma doar la vanzarea produselor, ci este in mare parte influentata de clienti si necesitatile lor. Toti distribuitorii locali au personal de specialitate sau specializati pentru a intelege necesitatile clientilor si de a va oferi cele mai bune solutii problemelor voastre.

Interactiune personalizata

Feed-back-ul clientilor prin distribuitorii locali este de asemenea foarte important pentru Aliaxis, deoarece este canalul prin care poate sa-si adapteze produsele necesitatilor reale ale pietei.

Reiberbau SRL ca si partener si distribuitor Aliaxis va oferta nu numai produsele din depozitul propriu, dar va poate si consilia in ceeace priveste cea mai buna combinatie material-etanseizare pentru solutiile chimice vehiculate, pentru temperatura sistemului sau pentru aplicatia ceruta.

Materiale plastice furnizate

  1. PVC-U – PVC neplastizat, pentru apă și anumite substanțe chimice, temp 0°C – 40°C, PN 16
  2. PP-H – polipropilenă omogenizată (fără adaos de polietilenă), temp 0°C – 95°C, PN 12
  3. PVC-C – PVC clorinat, pentru baze, acizi, săruri, apă extra-pură, temp 0°C – 95°C, PN 16
  4. PVDF – Polivinildiena fluorurata, pentru aplicații chimice speciale, temp -40°C – 140°C, PN 16
  5. ABS AirLine Xtra – Sisteme de aer comprimat PN 12,5 Bar la 20°C
  6. ABS SuperFlo – Sisteme de apă răcită și supra-răcită, temp -40°C – 60°C, PN 16
  7. Vulcathene – Sisteme de scurgere substanțe chimice
  8. PoliEtilena PE – cu agrement FM Global, pentru centura (inel) de incendiu

De AICI puteti obtine cataloagele pentru materialele termoplastice furnizate de Reiberbau SRL.