Mașini de aburire cu aerosoli F30

Protecție pe suprafețe mari
Seria de mașini de aburire cu aerosoli F30 Wanjet a fost concepută pentru utilizare pe suprafețe mari. Un ventilator suplimentar într-o carcasă specială, a cărui formă a fost determinată în teste aerodinamice amănunțite, asigură o eficiență ridicată a muncii chiar și pe distanțe foarte mari.

Contact minim cu substanțele chimice – Automatizare completă
Datorită unui sistem avansat de microprocesor, operatorii mașinii de aburire Wanjet F30 nu sunt expuși la niciun produs chimic în timpul lucrului. Aburirea poate fi programată într-o perioadă de până la 24 de ore.

Amestecare
De îndată ce rezervorul este umplut cu preparatul și este programat timpul de pornire, sistemul de amestecare pornește pentru a menține omogenitatea preparatului distribuit.

Circulația inițială a aerului
Înainte de pornirea generatorului de ceață, sistemul automat pornește ventilatorul pentru a forța circulația aerului în interiorul clădirii date.

Aburirea
După circulația inițială, începe procesul de generare a ceaței și durează până când rezervorul este gol.

Curăţare automată
După terminarea aburirii cu pregătirea corespunzătoare, apa din rezervorul superior curge în cel inferior care este deja gol, unde se împrăştie, curăţând astfel rezervorul, furtunurile şi jeturile.

Susținerea circulației
Ultima etapă a programului este susținerea circulației pentru o perioadă de timp după terminarea sarcinii principale, astfel încât particulele de preparat utilizat care rămân în aer să fie distribuite uniform pe întreaga zonă.

Eficacitate și fiabilitate
Construcția carcasei ventilatorului a fost determinată în teste aerodinamice amănunțite. Un flux de aer foarte puternic și controlat a fost obținut datorită construcției conice a orificiului de admisie. Toate elementele expuse la substanțe chimice sunt fabricate din materiale plastice de etilenă și oțel inoxidabil pentru o funcționare fiabilă. Șasiul este protejat galvanic.

DATE TEHNICE:

Direcție:microprocesor
Capacitate de aburire:0-8,5 l/h
Capacitatea ventilatorului:5400 m3/h
Gamă:60 m
Volumul rezervorului:12 l
Alimentare electrică:220-240 V AC
Amestecare:Mecanic
Puterea ventilatorului:370 W
Puterea generatorului de ceață:1000 W
Accesorii:Șasiu pe roți
Ajustarea înălțimii:140-190 cm
Dimensiuni:130x70x165 cm
Greutate:42 kg