Catarg manual orizontal-vertical LM-03 pentru pulverizarea florilor si ierburilor

LM-03 – Catarg manual cu pulverizare orizontala si verticala este destinat pulverizarii eficiente si omogene a plantelor joase cu efect de sera (flori, ierburi, salata verde, capsuni, rasad de copaci si legume). Fata de metoda de pulverizare manuala cu duze obisnuite, aici se obtine o crestere a eficientei de pulverizare, o imbunatatire a calitatii si uniformitatii acoperirii plantelor, reducand in acelasi timp consumul de substante chimice.

Echipamentul tipic include 3 catarge independente:

a) 1 catarg cu duze pentru pulverizarea principala (Stropirea principala inseamna pulverizarea randurilor cu plante. Se poate face simultan pe partea dreapta si stanga a randului) b) 1 catarg cu duze
pentru pulverizare suplimentară (Stropire suplimentară înseamnă pulverizarea capetelor și începuturilor rândurilor de cultură cu plante. Și aici, fiecare pereche de duze poate fi oprită sau pornită) c)
1 catarg orizontal cu pulverizatoare superioare pentru plante cu creștere redusă

Fiecare catarg poate fi pornit și oprit independent unul de celălalt.

Fiecare duză poate fi reglată într-un anumit interval de -15 grade, 0 grade, +15 grade și fiecare duză poate fi pornită sau oprită de la pulverizare. Aceasta este o funcționalitate foarte importantă.
Echipamentul standard include o supapă anti-picurare, 2 tipuri de duze (duză cu ventilator plat dublu și duză cu con complet).

Opțional, puteți folosi așa-numita extensie pentru pulverizarea directă sub frunzele plantelor.

Structura catargelor este realizată în întregime din oțel rezistent la acizi. Suportul catargului reglabil pe înălțime permite reglarea optimă a înălțimii de pulverizare (gamă). Duzele reglabile individual pot fi setate în trei poziții. Fiecare dintre ele poate fi deschis și închis separat.
Duzele sunt realizate dintr-un material rezistent la substante chimice, cu insertii ceramice asigurandu-le durabilitatea.

Pentru rezultate optime, recomandam urmatorii parametri ai pompei de alimentare: capacitate pompa 36 l la 50 bar

Sistemul de pulverizatoare portabile poate fi completat cu roți cu jantă pentru sistemele de încălzire a conductelor, roți din cauciuc plin sau roți pneumatice pentru utilizare în spații deschise (culturi de câmp). Lățimea căii poate fi ajustată cu ușurință pentru a se potrivi diferitelor sisteme de conducte de încălzire.

 

 

  • Execuție posibilă pe diverse roți în funcție de nevoile clientului:

 

1. Roți solide pneumatice sau din spumă pentru suprafețe plane

2. Roti din poliuretan dur (nemarcatoare) pentru suprafete din beton

3.Butuci de rulare din plastic pentru acționarea pe conducte de încălzire