PreciLift P-350

 

Cărucior nou pentru îngrijirea culturilor de seră cu antrenare electrică 24VDC, echipat cu unitate hidraulică, 2 foarfece cu un singur cilindru hidraulic pentru mecanismul de ridicare până la 3,35 m înălțime, 4 roți pivotante auto-reglate. Cele două roți din mijloc vă vor face operațiunile pe căile de beton foarte ușoare și comode.

 

Căruciorul este echipat cu o singură unitate de antrenare, fără întreținere, 24VDC/330W (fără lanț!) și baterie udă de tracțiune completă (durată de viață ~1000-1200 de cicluri de încărcare).

Acces ergonomic din ambele capete cu porti cu auto-inchidere, viteza mare (pana la 90m/min in modul turbo), coborare controlata si aterizare usoara. Priză USB încorporată pentru încărcarea ventilatorului extern (răcire) și/sau a telefonului mobil.

Înălțimea maximă de ridicare până la 350 cm pe sistemul țevi-șină.
Viteza maximă de deplasare pe sistemul tub-șină este de până la 90 m/min (în modul „turbo”).
Priză USB dublă încorporată – capacitatea de a încărca un telefon mobil sau de a conecta un ventilator extern.

 

Noua unitate de antrenare DUAL fără lanț nu necesită întreținere pe toată durata de viață a căruciorului, iar durata de viață a transmisiei este proiectată pentru 15 ani.

Motorul de 350 W oferă cantitatea potrivită de cuplu pe toată gama de viteze a camionului.

Controlul călătoriei și manevrarea căruciorului cu joystick-ul în interiorul serei este acum foarte ușor, eficient și ergonomic. Acest lucru se traduce printr-o creștere a eficienței muncii și îmbunătățirea siguranței muncii înțelese pe scară largă.

 

Fisa de prezentare: PreciLift P-350