Rezervoare metalice

Rezervoarele metalice sunt alcatuite din panouri de tablă ondulată, cu grosime mimima de 0,8 mm, acoperite prin zincare, iar in anumite cazuri si prin vopsire prin plasticare (Plastisol).

In functie de lungimea tablelor,  rezervoarele se impart in doua categorii:
– cu panouri lungi, de 3.05 m,( WS)
– cu panouri scurte, de 2,23 m (WSE).

Diametrele rezervoarelor sunt cuprinse intre 2 si 31 de metri, iar inaltimea lor intre 1,59 si 4,64 m, capacitatile de stocare variind intre 2 si 1.769 m3.

Pentru apa potabila, este imperios necesar eliminarea oricaror contaminari a apei stocate, de aceea se folosesc rezervoare de stocare ermetic inchise, de tip GenaFlexStore.

Avantajele rezervoarelor metalice sunt:
– Rezistenta mare si stabilitate buna;
– Instalare usoara cu scule simple;
– Costuri de transport reduse, in special la cele cu panouri scurte, unde rezervorul se poate incarca transversal in camion;
– Durabilitate cu durata de viata de peste 10 ani. Daca panourile sunt acoperire cu Plastisol, durata de viata a rezervoarelor poate depasi 20 de ani;
– Costuri minime de intretinere;
– Materiale reutilizabile;
– Producator certificat ISO.

Asamblarea rezervoarelor se face cu suruburi si piulite, iar ancorarea se face cu ancore profilate care se fixeaza in beton cu buloane de 12 mm.

Livrarea rezervoarelor se face paletizat, asamblarea facandu-se la locul montajului, de catre echipa noastra sau de client, cu supervizare din partea noastra.