Outlet-uri conice trecere prin liner

Pentru a putea alimenta sau scoate apa din rezervor, trecerea tevilor prin liner-uri se face cu ajutorul unor conuri (outlet-uri). Odata instalat liner-ul, se scoate teava de etansat printr-un orificiu practicat in liner, sCone Genap 4-12i se etanseza teava de outlet cu ajutorul unor benzi adezive furnizate. Cele doua benzi de etansare, GenaStrip si GenaTape, montate corect, vor asigura o etansare perfecta. Daca va trebui schimbat linerul sau interveni pentru service la conducta, cele doua benzi se pot inlatura, si inlocui cu altele noi dupa incheierea operatiei de service.

Aceste outlet-uri pot fi furnizate independent, daca nu se cunoaste pozitia exacta a tevilor, sau in caz contrar se pot monta pe liner direct din fabricatie.

In cazul in care outlet-ul a fost furnizat independent de liner, fixarea lui de liner se face prin sudare sau lipire (a se vedea solutia posibila la Liner-e).

Recomandarea noastra este ca toate intrarile si iesirile din rezervor sa se faca prin baza acestuia. Doar in acest caz, liner-ul beneficaza de garantie.Cone Genap 4-13

In cazul in care se cunoaste exact pozitionarea conductelor, se recomanda sudarea din fabrica a outlet-urilor.

Outlet-urile sunt confectionate din acelasi material ca si liner-ul.
Standard, outlet-urile sunt disponibile pentru tevi intre 32 si 500 mm, cu un unghi fata de liner intre 45 si 90 grade.