Solutii de stocare a apei GENAP

Din 1950, Genap s-a devotat dezvoltării sistemelor de stocare a apei, în special pentru industria horticolă. Sistemele dezvoltate la ora actuală de Genap acoperă capacități pentru depozitarea și recircularea apei de ploaie, a apei din foraje si din alte surse in bazine de acumulare și rezervoare metalice de stocare a apei.

Genap are întotdeauna soluția corectă la îndemână. In permananenta legatura cu clientii, ascultand impresiile și observatiile clienților, prin dezvoltarea de noi tehnologii și de către noi, urmărind lucrările și instalațiile construite, ingloband și preluând noile tehnologii disponibile pe piață, Genap se situeaza intotdeauna deasupra așteptărilor clienților, în ceea ce privește soluția tehnică oferită.

Motto-ul Genap nu este o laudă goală: ”Specializați în produse din folii sintetice, GENAP creează soluții impermeabile pentru clienții săi!
In afară de sisteme pentru stocare apei, Genap oferă de asemenea a largă selecție de produse similare precum sisteme anti-alge, folii pentru protecția malurilor la lagune artificiale, folii pentru aburire, produse custom-made, membrane custom-made pentru rezervoare de biogaz si multe altele.
Intotdeauna vom fi fericiți să vă oferim consultanța tehnică pentru potențialele Dumneavoastră aplicații.

Abordarea Genap este de a ne implica activ, cu specialiștii noștri, pentru a vă putea oferi o soluție tehnică cu adevărat ”impermeabilă”! Rezervoarele metalice si bazinele ingropate (ponduri si lagune) de la Genap sunt folosite peste tot in lume, datorita calitatii exceptionale si duratei indelungate de exploatare.

De exemplu, rezervoarele metalice sunt simplu de instalat si de transportat. Iar faptul ca linerul de retentie a apei este sudat din fabrica, previne orice probleme care pot interveni la sudarea foliilor in teren.

Tehnica de varf inclusa in aceste rezervoare le mentin proprietatile timp indelungat, fapt care le transforma in investitii bune pe termen lung. Calitatile rezervoarelor noastre metalice de stocare a apei au fost recunoscute de numerosi clienti, dovada fiind multitudinea de rezervoare instalate deja pe tot mapamondul.

Aplicatiile rezervoarelor metalice de apa
– stocarea apei de ploaie si apei colectate;
– retentia fluidelor industriale;
– vas tampon de retentie la proiectele de decontaminare a solului;
– depozite temporare pentru fluide sau materiale;
– rezervoare pentru piscicultura.

Genap Tank 6-1