Solarii Bi-Tunel si Multi-Tunel

 

                                         

Asthor Bi-tunel și Multi-tunel sunt realizate pe baza solariilor Asthor Straight Walls Tunel, solarii care au peretii laterali drepti, iar prin unirea lor se realizează o suprafață interioară utilă mai mare, condiții de lucru mai bune și un volum interior mai mare pentru îmbunătățirea condițiilor de creștere.

Asthor Bi-tunel și Multi-tunel sunt solarii cu aceleași caracteristici tehnice ca și Asthor Tunel și Asthor Straight Walls Tunel, dar adaugă și posibilitatea de a uni două sau mai multe travee.

Asthor Bi-tunel și Multi-tunel ofera posibilitatea instalarii de ventilatii laterale si/sau frontale pentru cresterea eficientei si rentabilitatii serei. Ventilatiile pot fi realizate in sistem de actioanere manual sau automatizat, controlabil de un sistem de climatizare.

Lățimea fiecărei travei este similară cu Tunelul Asthor și Tunelul Asthor Straight Walls. La imbinarea a doua travei, pe sirul de stalpi de sustinere sunt montate rigole de scurgere a apei de ploaie printre navele solariilor unite, la unul sau ambele capete. Aceasta apa de ploaie poate fi colentata intr-un rezervor metalic si refolosita la irigatie.