Horticultura

Firma noastra proiecteaza, furnizeaza si instaleaza sisteme de horticultura pentru culturi pomicole, arboricole, solarii si sere.

Indiferent de tipul culturii, si de modalitatea de cultura, intensiva sau ecologica, va putem furniza solutiile de filtrare, stocare, fertilizare si irigare si climatizare pentru sere.

Realizarea sistemului porneste de la sursa de apa si se termina la radacina plantei. Intodeauna cu consultarea beneficiarului si a responsabilului de cultura, putem realiza sisteme care sa contina pe langa filtrare, grupul de pompare si de distributie alte sub-sisteme precum:

  • sistem rezervor tampon de apa GENAP Olanda
  • sisteme de fertilizare automatizate MixMaster Sercom Olanda, cu comanda sectoarelor de irigat se pot realiza cu comanda manuala sau automata.
  • Pentru sere, sisteme complete de control al climei si irigatiei, inclusiv pentru ecran termic si alte sisteme conexe de control al apei, ventilatiei, CO2… cu computere Sercom Olanda.

In co-operare cu partenerii nostri Asthor Agricola Spania (sere folie) si Keese Greeve Greenhouses Olanda (sere sticla), va putem oferi sere in configuratiile necesare.

Pentru orice cultura, putem realiza proiectarea, furnizarea materialelor si instalarea lor. Va rugam sa ne contactati pe mail cu proiectul Dvs.